çene cerrahisi

Çene Cerrahisi

Çene, ağız ve yüz bölgesinde, kalıtımsal veya sonradan oluşan patolojik kaynaklı her türlü sorunun medikal ve estetik tedavisi ağız diş ve çene cerrahisi kapsamındadır.
ortodonti

Ortodonti

Ortodonti, yanlış konumlanmış diş ve çenelerin, yanlış hizalanmış ısırma kalıplarının teşhisi, önlenmesi ve düzeltilmesini ele alan bir diş hekimliği uzmanlık alanıdır.
Tıbbi Birimler

Kanal Tedavisi

Kanal tedavisi, enfeksiyonun ortadan kaldırılması ve dekontamine olmuş dişin gelecekteki mikrobiyal istiladan korunması ile sonuçlanması amaçlanan bir diş tedavi yöntemidir.
Tıbbi Birimler

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)

Pedodonti, diğer adıyla çocuk diş hekimliği çocukların ağız ve diş sağlığı ile ilgilenen anabilim dalıdır. Pedodonti 0-13 yaş aralığında olan çocuklara bakar. Çocukların daimi dişleri ve süt dişlerini korumayı hedefler.
Tıbbi Birimler

Protetik Diş Tedavisi

Ağız sağlığını yeniden kazandırmak ve estetik olarak görünümünü iyileştirmek için yapılan Protetik diş tedavisi, hastaların kaybedilen dişlerinin fonksiyonlarını yerine getirmek için yapılan doku değişimidir.
Tıbbi Birimler

Restoratif Diş Tedavisi

Restoratif diş tedavisi, çürük ya da çürük dışı sebeplerden dolayı meydana gelen dişteki sert doku kayıplarının tamir ve tedavi edilmesidir. Hastanın estetik ve fonksiyon kaybını geri kazandıran bir diş tedavisidir.
Tıbbi Birimler

Diş Çekimi

Bilimin ve teknolojinin diş hekimliğinde gelişmesi sayesinde öncelik tedavi etme ve dişi doğal hali ile ağızda tutma amaçlamaktadır. Diş çekimi işlemi kemikteki soket denilen yuvasından dişin çıkarılması işlemidir.
Tıbbi Birimler

Diş Taşı Temizliği (Detertraj)

Günümüzde birçok insanın korkulu rüyası haline gelen diş taşları, uzman hekimler tarafından gerçekleştirilen tedavi ve bakımlarla giderilebiliyor. Doğru bilgilendirme ve düzenli kontroller sayesinde çözüme kavuşmak kolay.
Tıbbi Birimler

Diş Eti Tedavisi (Periodontoloji)

Periodontitis dişleri saran kemik ve diş eti dokularının iltihabıdır. Dişler ağız içinde görebildiğimiz kron kısmı ve kemik içine gömülmüş ‘kök’ten oluşmuştur. Kökler kemik için de ince lifler ile tutunmaktadır..
Tıbbi Birimler

Porselen Kaplama

Porselen diş kaplama, dişlerdeki kusurları düzeltmek için uygulanan kozmetik ve onarıcı bir tedavi yöntemidir. Çarpık, hasarlı veya aralarında boşluk bulunan dişlerin şeklini, rengini ve boyutunu değiştirmeye olanak tanır. Dişe estetik bir görünüm kazandıran yöntemlerden biridir.
Tıbbi Birimler

Ağız Kanseri

Ağız kanseri, bir tür baş ve boyun kanseridir; tıpta oral kanserler terimi ile adlandırılır. Ağız içinde belli bir yerleşim yeri olmayan ağız kanserleri, dil ve diş etlerindeki dokular dahil ağız ve ve dudakların herhangi bir yerinde görülebilir ve buna yanakların içindeki dokular da dahildir.
Tıbbi Birimler

Evde Diş Sağlığı

Oral muayene, diş ve diş eti enfeksiyonları için ilaç tedavisi uygulanması, daha önceden yapılmış olan protez ve tedavilerin kontrollerinin yapılması ve hasta ve hasta yakınlarına oral hijyen eğitimi hizmetleri için diş hekimimiz mesai saatleri içerisinde evinize veya işyerinize gelmektedir.
Tıbbi Birimler

E-Max Kaplama

Emax kaplama, özel seramiklerle doğal ve gerçekçi gülüş vermesi için kullanılan bir kaplamadır. Güçlü yapısı mevcut olup, bünyesinde metal bulundurmaz.
Tıbbi Birimler

Şeffaf Plak

Şeffaf plak, diş tellerine alternatif olarak uygulanmaya başlanan telsiz ortodonti tedavisi yenilikçi yöntemler arasında yer alıyor. Bu yöntem ile rahatsız eden diş teli kullanımına gerek olmadan kişiye özel şeffaf plaklarla dişler düzgün hale getirilebiliyor.
Tıbbi Birimler

Diş Sıkma (Bruksizm)

Bruksizm kişilerin dişlerini birbirine bastırdığı ve sıktığı ya da gıcırdattığı durumları içine alan bir hastalıktır.
lamine kaplama

Lamine Kaplama

Lamine kaplama, dişler kesilmeden sadece bir milimetre inceltilerek yapılan bu işlemde sağlıklı diş dokusu korunur. Yaklaşık 0,3 – 0,7 mm inceltilmiş dişlerin yüzeyine yaprak şeklindeki porselenler yapıştırılır.
diş dolgusu

Diş Dolgusu

Diş dolguları, çürümüş ve hasar görmüş dişlerin fonksiyonlarını geri kazandırmak için yapılır. Doktor; Dişi doldurmadan önce çürümüş diş dokusunu temizler. Diş daha sonra bir dolgu ile doldurulur. Dolgunun amacı boşlukları kapatarak çürüğün ilerlemesini engellemektir.

Hekimlerimiz